Slevové kupony na chaty Austria – ALPENVEREIN GUTSCHEIN

alpenverein.cz

Slevové kupony na chaty Austria – ALPENVEREIN GUTSCHEIN

S příchodem hlavní letní sezony v Alpách byla v polovině června zprovozněna a otevřena většina horských chat. To platí i o chatách naší sekce Austria. Pro české a slovenské členy ALPENVEREIN.CZ tj. pro členy sekce Austria bylo domluveno a na tuto letní sezonu vyhlášeno jedno přenocování zdarma na 18 chatách sekce Austria. Dokladem pro přenocování zdarma jsou slevové poukázky ALPENVEREIN GUTSCHEIN. Slevové poukázky pro všech 18 chat, jedna poukázka pro jednu chatu, byly zveřejněny v katalogu ALPENVEREIN.CZ 2023. Současně bylo vyhlášeno, že uvedené slevové poukázky zveřejněné v katalogu jsou platné pouze při předložení platného průkazu ALPENVEREIN.CZ/sekce Austria. Na některých chatách, především v oblasti Dachsteinu, byly ale koncem června a začátkem července českými návštěvníky překládány kopie slevových poukazů a vyžadováno ubytování, přestože nebyli členy ALPENVEREIN.CZ nebo neměli platný průkaz.

Pro získání ubytování zdarma na 18 chatách sekce Austria na jednu noc platí:
- slevový průkaz je platný pouze pro členy ALPENVEREIN.CZ/sekce Austria
- na chatě je nutné předložit originál slevového průkazu s doplněným číslem průkazu AV a současně i platný členský průkaz AV na rok 2023
- slevový průkaz je platný pouze na jedno přenocování
- černobílé verze nebo kopie slevových průkazů jsou neplatné
- slevové poukazy jsou platné do 30.9.2023

Pokud někteří členové ALPENVEREIN.CZ/sekce Austria katalog ALPENVEREIN.CZ 2023, který jsme rozesílali koncem října 2022 již nemají, mohou o jeho zaslání požádat v centrále ALPENVEREIN.CZ v Praze 5.