Informace o členství v ALPENVEREIN.CZ, sekce Austria pro rok 2022 a 2023.

alpenverien.cz

Jak jsme již informovali, společnost ALPY spol. s r. o., protagonista členství v rakouském Alpenvereinu v ČR a na Slovensku, se stal exkluzivním partnerem sekce Austria. Sekce Austria je zakládající sekcí rakouského Alpenvereinu. ALPY nabízí členství v sekci Austria prostřednictví on-line registračního systému ALPENVEREIN.CZ od 1. 9. 2022.

Členství v Alpenverein na rok 2022, získaná přes ALPENVEREIN.CZ před prvním zářím 2022, končí automaticky dne 31.12.2022, respektive dne 31.1.2023.

Oproti dřívějším informacím a informacím jiných sekcí v rámci Alpenvereinu není proto nutné členství na rok 2022 získané přes ALPENVEREIN.CZ vypovídat. V tomto případě nevzniká při získání nového členství v Alpenverein na rok 2023 nebezpečí dvojitého členství, které by bylo nutné platit.

Členství v ALPENVEREIN.CZ můžete objednávat na www.alpenverein.cz/prihlaska.

Potvrzujeme i již částečně zveřejněné informace, že každý stávající i nový člen ALPENVEREIN.CZ, který se stane členem Alpského klubu Praha – sekce Austria, získá některé další významné výhody. Mezi výhody bude patřit:
- zdarma ubytování na jednu noc na 18 chatách sekce Austria
- zvýhodněné předplatné časopisu lidé&HORY
- vzdělávání členů podle systému v ÖAV
- účast na kurzech vedených německy nebo anglicky mluvícími instruktory
- podpora programů pro mládež, rodiny, seniory
- vydávání metodických materiálů ÖAV v češtině
- půjčování vybavení do hor za zvýhodněných podmínek
- nákup map edice Alpenverein za zvýhodněných podmínek
Některé z uvedených výhod jsou již zveřejněny v katalogu Alpský klub Praha – sekce Austria 2023, další výhody budou postupně zveřejňovány a uváděny v platnost.