Časopisy

Exklusivně pro naše členy nabízíme 1 česky psaný a 2 německy psané časopisy

Celobarevný dvouměsíčník o rozsahu přes 100 stran vychází již od roku 2002. Cílem časopisu je čtenáře pobavit a zároveň mu předat cenné informace, které využije v praxi. V každém čísle najdete mnoho zajímavých článků tématicky zaměřených na turistiku, vysokohorskou turistiku, horolezectví, skialpinismus, bike&hike i MTB.

Bergauf

Časopis Bergauf, vycházející v němčině, vydává rakouský Alpenverein. Vychází 5x ročně a je pro všechny členy rakouského Alpenvereinu zdarma. Časopis je zaměřen na alpinismus, horské sporty, informuje o aktuálním dění v Alpenvereinu, přináší tipy na túry a mnoho dalších článků a zpráv.

Alpenverein Austria Nachrichten

Bergauf

Časopis Alpenverein Austria Nachrichten, vycházející v němčině, vydává sekce Alpenverein Austria ve Vídni. Vychází 4x ročně a je pro členy rakouského Alpenvereinu sekce Austria zdarma. Časopis je zaměřen na alpinismus, horské sporty, informuje o aktuálním dění v sekci Alpenverein Austria.

Od září 2020 nabízíme pro naše členy další 4 časopisy:

Svět běhu

Časopis pro běžce, když zrovna neběhají..
V obsahu najdete tréninkové rady a tipy, tréninkové plány, tipy na běžecké trasy a hezké závody a inspirativní rozhovory s českými i zahraničními osobnostmi.

Svět Outdooru

Časopis pro běžce, když zrovna neběhají..
Časopis Svět oudooru píšou nepoučitelní milovníci hor a outdooru pro lidi se stejnou diagnózou. Na obsahu časopisu se podílí řada nadšenců do trekování, ferat a dalších sportů a tým zkušených testerů.

Travel Life

Časopis TRAVEL LIFE je časopis JEN o cestování. Inspiruje, KAM PŘÍŠTĚ. Jeho hlavní předností je propracovaný a zhuštěný obsah, detailně mapující 12 destinací světa s konkrétními tipy na cestování a 5 krásných míst v Čechách. Velmi konkrétní a praktické tipy na kulturu, památky, přírodní krásy a odpočinek.

Pádler

Časopis Pádler je jediným vodáckým časopisem v České republice. Začal vycházet v roce 2003 pod názvem HYDROmagazín, nový název Pádler získal v roce 2016 a nese si jej dodnes. Pádlera píšou vodáci pro vodáky.