Registrační formulář

Informace o členství a pojištění najdete zde
Výše členských příspěvků najdete zde

Členství v rakouském Alpenvereinu a s tím související pojištění platí NA KALENDÁŘNÍ ROK, tj. vždy do 31.12. aktuálního roku, resp. do 31.1. roku následujícího. Výjimku tvoří zvýhodnění pro nové členy, kteří si zaplatí členství po 1.9.

Pokud máte zájem stát se členem rakouského Alpenvereinu, sekce Praha-Innsbruck, využijte laskavě následující registrační formulář. Po vyplnění formuláře obdržíte email s rekapitulací Vámi vyplněných údajů, celkovou částkou a informacemi k úhradě. Pokud email neobdržíte, kontaktujte nás.

Po vyplnění a odeslání on-line registrace a po provedení úhrady členských poplatků bankovním převodem (výše poplatků včetně čísla účtu a variabilního symbolu platby je uvedena na konci registračního on-line formuláře), obdrží zaregistrovaný člen AV během krátkého časového úseku na email, který uvedl na konci on-line registračního formuláře, tzv. Provizorní členský průkaz.

registrace
mapy OEAV

Před prázdninami pro vás redakce lidé&HORY připravila číslo plné skvělé inspirace na sportovní aktivity v horách a zásobu čtení na chvíle odpočinku po nich.
aktuální informace z oblasti pod Everestem
Objevte ráj horské turistiky na jihu v Korutanech
čtyřdenní program kolem vrcholu Olperer s Peterem Habelerem, po značeném vysokohorském okruhu PETER HABELER RUNDE, 30.7. - 2.8.