Registrační formulář

Informace o členství a pojištění najdete zde
Výše členských příspěvků najdete zde

Členství v rakouském Alpenvereinu a s tím související pojištění platí NA KALENDÁŘNÍ ROK, tj. vždy do 31.12. aktuálního roku, resp. do 31.1. roku následujícího. Výjimku tvoří zvýhodnění pro nové členy, kteří si zaplatí členství po 1.9.

Pokud máte zájem stát se členem rakouského Alpenvereinu, sekce Praha-Innsbruck, využijte laskavě následující registrační formulář. Po vyplnění formuláře obdržíte email s rekapitulací Vámi vyplněných údajů, celkovou částkou a informacemi k úhradě. Pokud email neobdržíte, kontaktujte nás.

Po vyplnění a odeslání on-line registrace a po provedení úhrady členských poplatků bankovním převodem (výše poplatků včetně čísla účtu a variabilního symbolu platby je uvedena na konci registračního on-line formuláře), obdrží zaregistrovaný člen AV během krátkého časového úseku na email, který uvedl na konci on-line registračního formuláře, tzv. Provizorní členský průkaz.

registrace

za účelem získání finančních prostředků na zajištění obnovy a pomoci pro oblasti v Nepálu postižené zemětřesením v roce 2015
Ve dnech 23. - 26. 7. 2015 se v malebné slovinské obci Jezersko pod severními stěnami Kamnických a Savinjských Alp uskuteční významná mezinárodní akce – oslavy 115 let otevření chaty Češka koča.
výstup na nejvyšší horu Rakouska (normálka nebo Stüdlgrat) a ledovcový kurz s horskými vůdci, 3. - 5.9.