vychází Turista 4-2019

Turista

Vychází časopis TURISTA 4/2019


Časopis Turista č.4/2019 je distribuován do široké prodejní sítě PNS a rozesílán předplatitelům v týdnu od 1. dubna 2019.
Tématem tohoto čísla je oblast Milešovského středohoří. Na dvanácti stránkách jsou představeny nejvýznamnější dominanty tohoto krásného koutu v severních Čechách – Milešovka, Lovoš, Hazmburk, Košťálov a Ostrý.

K zajímavým pozváním na výlet patří článek o Horní Plané u Lipna nebo povídání o Hrusicích a kraji Josefa Lady s názvem Po stopách kocoura Mikeše. Zcela jistě zaujmou i články o Smrku, nejvyšším vrcholu české části Jizerských hor, o přírodním parku Sovinecko v Nízkém Jeseníku nebo o básníku Gustavu Jarošovi s názvem Český Andersen a jeho Broučci.

V rozhovoru je představena agentura Dobrý den z Pelhřimova, seriál Poutní místa uvádí jihomoravské Hluboké Mašůvky a určitě neodoláte pozvání k návštěvě Borské skalky, která se vypíná nad Novým Borem.

Partnerem časopisu a rubriky Vybavení pro turistiku je plzeňská firma Rock Point, jeden z našich největších prodejců outdoorového vybavení. Pro soutěživé čtenáře dodala firma Rock Point tři soupravy Care Kit Oboz a láhev Nalgone Rock Point.


IMG_0115.jpg