Výhody a bonifikace pro naše členy alpského klubu

ČLENSTVÍ 2015 PRO NOVÉ ČLENY PLATÍ JIŽ OD 1.9.2014

I pro rok 2015 zůstává zachováno zvýhodnění pro nové členy AV tj. pro ty zájemce, kteří se poprvé stanou členy tohoto horského svazu. Platí, že každý nový zájemce o členství na rok 2015 se může stát členem již od 1. 9. 2014 s tím, že veškeré výhody tohoto členství platí již od okamžiku úhrady členských poplatků platných pro rok 2015. Nový člen, který provede úhradu členství na rok 2015 bude tedy využívat slevy na chatách, slevy na lanovkách i unikátní systém pojištění, které je součástí tohoto členství, již od okamžiku úhrady členských poplatků tj. již v průběhu září, října, listopadu či prosince roku 2014. Výhody spojené s tímto členstvím se mu tedy prodlužují o příslušný počet měsíců či týdnů v roce 2014. Výhody členství můžete tedy při úhradě členství využívat nikoliv pouze po dobu 12 resp. 13 měsíců, ale po dobu 16 resp. 17 měsíců.

Pozn.:
Akce se týká pouze nových členů, kteří nikdy nebyli členem rakouského Alpenvereinu u žádné sekce. Pokud si nejste jisti, zda máte na zvýhodnění nárok, zavolejte nám.

Další informace najdete v letáku

BONIFIKACE PRO NOVÉ ČLENY V ROCE 2015

Každý nový člen ALPENVEREIN.CZ (sekce PRAHA – INNSBRUCK), který se přihlásí do AV po 1. 9. 2014 bude zahrnut do slosování, které bude prováděno každé dva měsíce. Každý druhý měsíc budou mít noví členové sekce PRAHA-INNSBRUCK možnost získat:
- 2 x zdarma členství
- 10 x zdarma předplatné na časopis lidé&HORY ročník 2015
- 2 x slevu 20 % na účast na Klubových akcích s časopisem lidé&HORY, kterou pořádáme v roce 2015 ve spolupráci s horskými vůdci s licencí UIAGM (čeští vůdci nebo rakouské školy horských vůdců)

Slosování budou stejně jako v minulých obdobích probíhat ve dvouměsíčních cyklech a to k 1. 11. 2014, 1. 1. 2015, 1. 3. 2015, 1. 5. 2015, 1. 7. 2015 a k 1. 9. 2015. Vylosovaní noví členové AV budou zveřejňování na stránkách www.alpenverein.cz, www.lideahory.cz a v časopise lidé&HORY.

SLEVA 5% PRO KLIENTY CK ALPY PŘI LETNÍCH I ZIMNÍCH POBYTECH V RAKOUSKU A V ITÁLII

Každý člen Alpského klubu - Alpenvereinu sekce Praha - Innsbruck, který si u CK ALPY www.alpy.cz v období od 1. 10. 2014 do 30. 9. 2015 objedná pobyt v Rakousku, v Itálii, ve Švýcarsku či ve Slovinsku v zimním období 2014/2015 nebo v létě 2015, získá slevu 5% z katalogové ceny.

SLEVY 5% AŽ 10% NA KLUBOVÉ AKCE S ČASOPISEM lidé&HORY V ROCE 2015

Každý člen Alpského klubu - Alpenvereinu sekce Praha - Innsbruck získává slevu 5% až 10% při účasti na Klubových akcích 2015 vypsaných v katalogu Alpský klub 2015, které organizuje a zajišťuje CK ALPY ve spolupráci s časopisem lidé&HORY. Detailní programy najdete na http://www.alpy.cz/alpsky-klub/.

SLEVY 5% AŽ 10% PŘI NÁKUPU MAP A PRŮVODCŮ V PRODEJNĚ MAPIS

Každý člen Alpenvereinu registrovaný přes alpenverein.cz získává slevu 5-10% při nákupu širokého sortimentu map a průvodců ve specializované prodejně map a průvodců MAPIS, Štefánikova 63, 150 00 Praha 5, nebo na e-shopu www.mapis.cz.

SLEVY 5% PŘI NÁKUPU MAP A PRŮVODCŮ NA E-SHOPU ALPY

Každý člen Alpenvereinu registrovaný přes alpenverein.cz získává slevu 5% při nákupu širokého sortimentu map a průvodců na e-shopu Alpy shop.alpy.cz.

DALŠÍ SLEVY PRO ČLENY ALPSKÉHO KLUBU – ALPENVEREINU:

- 7 % v prodejnách HUDY (41 prodejen v Česku, viz www.hudy.cz)
- 7 % v síti prodejen Rock Point, Hannah a Keen (30 prodejen v Česku, www.rockpoint.cz)
- obvykle 5 % i u outdoorových prodejců jako např. HANIBAL, Popina Bruntál, Quill CZ Jablůnka a dalších
- 10 % při ubytování ve 100 ubytovacích zařízeních ve 20 horských vesničkách Bergsteigerdörfer v celém Rakousku. Jedná se o lokality, které jsou součástí projektu rakouského Alpenvereinu nazvaného Horolezecké vesničky – Bergsteigerdörfer. Seznam vesniček najdete http://www.bergsteigerdoerfer.at/ (více také v příloze časopisu lidé&HORY č.2/2014.
- 10% na všech lanovkách v Rakousku, které jsou ve vlastnictví společnosti Schultz Gruppe. Slevu získáte po předložení platného průkazu AV2015. Lanovky Schultz Gruppe se nacházejí ve Východním Tyrolsku Hochpustertaler Bergbahnen (Sillian), Bergbahnen Kals (Kals am Großglockner), Matreier Goldried Bergbahnen (Matrei in Osttirol), Bergbahnen St. Jakob (St. Jakob im Defereggental), V Korutanech: Mölltaler Gletscherbahnen (Mölltal, Flattach, sleva pouze pro nelyžaře), Ankogel Bergbahnen (Mallnitz), V Tyrolsku - v údolí Zillertal: Hochzillertal (Kaltenbach)

UBYTOVACÍ POUKAZY A ZDARMA UBYTOVÁNÍ NA CHATÁCH V ALPÁCH

Každý nový člen Alpského klubu - Alpenvereinu sekce Praha – Innsbruck získává zdarma ubytovací kupon (GUTSCHEIN) na jedno přenocování na chatách Solsteinhaus, Pfeishütte a Bettelwurfhütte (na každou chatu jeden ubytovací poukaz). Gutschein je platný na letní sezonu 2015 - platnost končí 30. 9. 2015. Poukaz je součástí tohoto katalogu a je platný pouze s razítkem ALPY a podpisem zástupce ALPY v Praze 5. Každý nový člen AV sekce Praha-Innsbruck, který bude mít zájem tento poukaz k ubytování využít, poukaz z katalogu vystřihne a aktivuje jeho platnost (v centrále Alpského klubu v Praze 5, Štefánikova 63 požádá o razítko a podpis).

ZDARMA TREKY V OBLASTI KARWENDELU

Pro všechny členy Alpského klubu alpenverein.cz (sekce Praha – Innbsruck) jsou připraveny čtyřdenní treky KARWENDEL OD CHATY K CHATĚ. Při těchto programech bude zajištěno zdarma ubytování na chatách Solsteinhaus, Pfeishütte a Bettelwurfhütte, zpoplatněna bude jen cesta do Tyrolska a vedení těchto treků.
Termíny a ceny těchto treků najdete na www.alpy.cz

PEAK PERFORMANCE – NOVÝ PARTNER ALPENVEREIN.CZ NABÍZÍ UNIKÁTNÍ SLEVU PRO ČLENY VE VÝŠI 25 %!

Švédská prémiová sportovní značka Peak Performance se stala pro sezonu 2014/2015 partnerem Alpského klubu – Alpenvereinu (sekce Praha - Innsbruck). Každý nový i stávající člen klubu získá při nákupu zboží v kamenných prodejnách Peak Performance (OC Chodov, OC Nový Smíchov, Metropole Zličín nebo Aqupark Bratislava) speciální slevu ve výši 25 % po celé období od 1. 9. 2014 do 31. 8. 2015. Sleva 25 % se vztahuje na veškerý sortiment zboží, slevy nelze kombinovat. Personálu prodejen stačí předložit členský průkaz AV2015.

SLEVA 15 % V PARTNERSKÝCH PRODEJNÁCH ROCK POINT
SLEVA 20 % V PARTNERSKÝCH PRODEJNÁCH THE NORTH FACE

Všichni aktivní členové Alpského klubu – Alpenvereinu (sekce Praha – Innsbruck) mohou využívat výjimečných slev ve výši 15% a 20% při nákupu outdoorové výstroje a výzbroje v prodejnách The North Face a Rock Point. Slevy platí v období od 1. 9. 2014 do 31. 8. 2015 a jsou poskytovány pouze při předložení SLEVOVÝCH KUPONŮ, které jsou součástí katalogu ALPSKÝ KLUB – ALPENVEREIN 2015 (na str. 7 – 8, slevový kupon si každý zájemce z tohoto katalogu vystřihne). Do kuponu je třeba doplnit číslo průkazu AV2015. Korektnost a platnost průkazu vč. správně vyplněného čísla bude kontrolována u pokladny v každé prodejně The North Face i Rock Point speciálním on-line systém, který je v uvedených prodejnách instalován.
Slevový kupon zveřejněný v katalogu NEPÁL 2015 (formát A5) platí pro členy ALPENVEREIN.CZ, kteří kromě správného průkazu AV2015 předloží i platnou Smlouvu o zájezdu od CK ALPY pro trek do Nepálu v roce 2015.

SLEVOVÉ VSTUPENKY PRO NÁVŠTĚVU ALPSKÉ VÝSTAVY ÖTSCHER:REICH V DOLNÍM RAKOUSKU

Součástí katalogu ALPSKÝ KLUB – ALPENVEREIN 2015 (str. 7 – 8) je kupon SNÍŽENÉ VSTUPNÉ na Alpskou výstavu v regionu Ötscher v Dolním Rakousku. Slevový kupon si každý zájemce o návštěvu této výstavy z katalogu vystřihne a předloží ho u pokladen uvedených na zadní straně tohoto kuponu.

ZAPŮJČENÍ SNĚŽNIC PRO ČLENY ALPSKÉHO KLUBU - ALPENVEREINU

Od 1.12.2013 opět nabízíme našim členům ve spolupráci s rakouskou firmou Koch alpin GmbH možnost zapůjčení sněžnic TUBBS-Flex Alp, které jsou vhodné i do velmi strmých terénů. Za zapůjčení na víkend bude vybírán poplatek 150 Kč, při zapůjčení je nutné složit kauci ve výši 4000 Kč.

ZAPŮJČENÍ UNIVERZÁLNÍHO KLÍČE OD WINTERRAUM

Všichni členové naší sekce si mohou zapůjčit univerzální klíč (AV-Schloss) od zimních prostor (Winterraum) na horských chatách v Alpách, které jsou ve správě některé ze sekcí Alpenvereinu.
Vratná záloha 2.000 Kč, půjčovné do týdne zdarma, na delší dobu po domluvě.
Klíče doporučujeme rezervovat předem (možno tel. nebo mailem), máme je k dispozici v omezeném množství.
Před vypůjčením nebo rezervací doporučujeme prověřit si, zda je klíč potřeba.
Seznam chat najdete na http://www.alpenverein.cz/chaty/.

registrace
mapy OEAV

a přání krásných Vánoc úspěchů v novém roce 2015
připojištění pro členy Alpenvereinu v roce 2015 - aktuální informace