Výhody a bonifikace pro naše členy alpského klubu

NOVINKA - TRIČKA PRO NOVÉ ČLENY ZDARMA

Každý nový člen Alpského klubu - Alpenvereinu získává zdarma jedno tričko s krátkým rukávem s logem Alpenvereinu naší sekce. Trička získá prvních 1200 nových členů sekce Praha-Innsbruck (č.608), kteří se zaregistrují v období od 3.12.2013 do 31.1.2013.
Trička vydáváme pouze osobně v centrále Alpenvereinu v Praze (Štefánikova 63, Praha 5).

AKCE UKONČENA K 31.3. - TRIČKA JSOU JIŽ ROZEBRÁNA

ČLENSTVÍ 2014 PRO NOVÉ ČLENY PLATÍ JIŽ OD 1.9.2013

I pro rok 2014 zůstává zachováno zvýhodnění pro nové členy OEAV tj. pro ty zájemce, kteří se poprvé stanou členy tohoto horského svazu. Platí, že každý nový zájemce o členství na rok 2014 se může stát členem již od 1. 9. 2013 s tím, že veškeré výhody tohoto členství platí již od okamžiku úhrady členských poplatků platných pro rok 2014. Nový člen, který provede úhradu členství na rok 2014 bude tedy využívat slevy na chatách, slevy na lanovkách i unikátní systém pojištění, které je součástí tohoto členství, již od okamžiku úhrady členských poplatků tj. již v průběhu září, října, listopadu či prosince roku 2013. Výhody spojené s tímto členstvím se mu tedy prodlužují o příslušný počet měsíců či týdnů v roce 2013. Výhody členství můžete tedy při úhradě členství využívat nikoliv pouze po dobu 12 resp. 13 měsíců, ale po dobu 16 resp. 17 měsíců.

Pozn.:
Akce se týká pouze nových členů, kteří nikdy nebyli členem rakouského Alpenvereinu u žádné sekce. Pokud si nejste jisti, zda máte na zvýhodnění nárok, zavolejte nám.

Další informace najdete v letáku

BONIFIKACE PRO NOVÉ ČLENY V ROCE 2014

Každý nový člen sekce PRAHA - INNSBRUCK, který se přihlásí do OEAV po 1. 9. 2013, bude zahrnut do slosování, které bude prováděno každé dva měsíce. Každý druhý měsíc budou mít noví členové sekce PRAHA-INNSBRUCK možnost získat:
- 2 x zdarma členství
- 10 x zdarma předplatné na časopis lidé&HORY ročník 2014
- 2 x slevu 20% na účast na Klubových akcích s časopisem lidé&HORY, kterou pořádáme v roce 2014 ve spolupráci s horskými vůdci s licencí UIAGM (čeští vůdci nebo rakouské školy horských vůdců).

Slosování budou stejně jako v minulých obdobích probíhat ve dvouměsíčních cyklech, a to k 1. 11. 2013, 1. 1. 2014, 1. 3. 2014, 1. 5. 2014, 1. 7. 2014 a k 1. 9. 2014. Vylosovaní noví členové OEAV budou zveřejňování na stránkách www.alpenverein.cz, www.lideahory.cz a v časopise lidé&HORY.

UBYTOVACÍ POUKAZY NA CHATY – ZDARMA UBYTOVÁNÍ NA CHATY

Každý nový člen Alpského klubu - Alpenvereinu sekce Praha – Innsbruck získává zdarma ubytovací kupon (GUTSCHEIN) na jedno přenocování na chatách Solsteinhaus, Pfeishütte a Bettelwurfhütte (na každou chatu jeden ubytovací poukaz). Gutschein je platný na letní sezonu 2014 - platnost končí 30. 9. 2014. Poukaz je součástí tohoto katalogu a je platný pouze s razítkem ALPY a podpisem zástupce ALPY v Praze 5. Každý nový člen AV sekce Praha-Innsbruck, který bude mít zájem tento poukaz k ubytování využít, poukaz z katalogu vystřihne a aktivuje jeho platnost (v centrále Alpského klubu v Praze 5, Štefánikova 63 požádá o razítko a podpis).

SLEVY PRO ČESKÉ ČLENY OEAV NA LANOVKÁCH V RAKOUSKU

I v letní sezoně 2014 bude moci každý člen Alpského klubu - Alpenvereinu (sekce Praha - Innsbruck, sekce 608) využívat slevy ve výši 10 % na všech lanovkách v Rakousku, které jsou ve vlastnictví společnosti Zillertaler Bergbahnen - Schultz Gruppe. Slevu získáte po předložení platného průkazu OEAV na rok 2014.

Lanovky Schultz Gruppe se nacházejí:
Ve Východním Tyrolsku:
- Hochpustertaler Bergbahnen, Sillian
- Bergbahnen Kals, Kals am Großglockner
- Matreier Goldried Bergbahnen, Matrei in Osttirol
- Bergbahnen St. Jakob - St. Jakob im Defereggental

V Korutanech:
- Mölltaler Gletscherbahnen - Mölltal, Flattach (pouze pro nelyžaře)
- Ankogel Bergbahnen, Mallnitz

V Tyrolsku - v údolí Zillertal:
- Hochzillertal - Kaltenbach
Provozní doby lanovek bývá od prvního týdne v červnu do konce září, předpokládá se denní provoz lanovky v období od 1.7. do obvykle 10.9.2014.

SLEVA 5% PRO KLIENTY CK ALPY PŘI LETNÍCH I ZIMNÍCH POBYTECH V RAKOUSKU A V ITÁLII

Každý člen Alpského klubu - Alpenvereinu sekce Praha - Innsbruck, který si u CK ALPY www.alpy.cz v období od 1. 10. 2013 do 30. 9. 2014 objedná pobyt v Rakousku nebo v Itálii v zimním období 2013/2014 nebo v létě 2014, získá slevu 5% z prodejní ceny pobytu.

SLEVY 5 % AŽ 10 % NA KLUBOVÉ AKCE S ČASOPISEM lidé&HORY V ROCE 2014

Každý člen Alpského klubu - Alpenvereinu sekce Praha - Innsbruck získává slevu 5% až 10% při účasti na Klubových akcích 2014 vypsaných v tomto katalogu, které organizuje a zajišťuje CK ALPY ve spolupráci s časopisem lidé&HORY. Výše slevy i detailní informace o jednotlivých akcích jsou uvedeny v katalogu Alpský Klub - Alpenverein 2014 a na http://www.alpy.cz/alpsky-klub/.

SLEVY 10% PŘI NÁKUPU MAP A PRŮVODCŮ

Každý člen Alpenvereinu získává slevu 10 % při nákupu širokého sortimentu map a průvodců ve specializované prodejně map a průvodců MAPIS, Štefánikova 63, 150 00 Praha 5. Stejnou slevu získá člen OEAV při nákupu jakéhokoliv nabízeného produktu z celého sortimentu map a průvodců, které jsou uvedeny a nabízeny na e-shopu alpy.

SLEVY V SÍTI PRODEJEN HUDY, ROCK POINT a u dalších partnerů

Každý člen Alpského klubu - Alpenvereinu, sekce Praha - Innsbruck získává zajímavou slevu při nákupu outdoorového vybavení v síti outdoorových prodejen HUDY a Rock Point, Hannah a Keen. V síti prodejen HUDY (41 prodejen v Česku a na Slovensku, www.hudy.cz) bude poskytována sleva ve výši 7%, v síti prodejen Rock Point, Hannah a Keen (30 prodejen a outletů v Česku, www.rockpoint.cz) bude poskytována sleav ve výši 7% a 10%. Slevy ve výši obvykle 5% získávají naši členové i u dalších outdoorových prodejců - mezi ně patří HANIBAL, HUMI outdoor, Popina Bruntál, Quill CZ Jablůnka a další.

V centrále ALPY v Praze 5 můžete dále zakoupit:

čepice s logem AV 320,- Kč
samolepka AV 5x9 cm, bílá nebo zelená 20,- Kč
samolepka Edelweiss bílá 7,5x7,5 cm 20,- Kč
odznak protěž velký (průměr 4 cm) 79,- Kč (cena nečlen 109 Kč)
odznak protěž malý (průměr 2 cm) 69,- Kč (cena nečlen 99 Kč)
odznak protěž mini (průměr 1,5 cm) 69,- Kč (cena nečlen 99 Kč)
odznak protěž supermini (průměr 1 cm) 69,- Kč (cena nečlen 99 Kč)
nášivky s logem OEAV (zelené nebo černé logo na bílém podkladu), nažehlovací 59,- Kč (cena nečlen 89 Kč)
ročenka OEAV Jahresbuch (německy) 450,-
časopis OEAV Bergauf (německy, 5x ročně) 230,-
navštivte náš e-shop na shop.alpy.cz a www.mapis.cz

odznak protěž

nášivka s logem OEAV

ZAPŮJČENÍ SNĚŽNIC PRO ČLENY ALPSKÉHO KLUBU - ALPENVEREINU

Od 1.12.2013 opět nabízíme našim členům ve spolupráci s rakouskou firmou Koch alpin GmbH možnost zapůjčení sněžnic TUBBS-Flex Alp, které jsou vhodné i do velmi strmých terénů. Za zapůjčení na víkend bude vybírán poplatek 150 Kč, při zapůjčení je nutné složit kauci ve výši 5000 Kč.

ZAPŮJČENÍ UNIVERZÁLNÍHO KLÍČE OD WINTERRAUM

Všichni členové naší sekce si mohou zapůjčit univerzální klíč (AV-Schloss) od zimních prostor (Winterraum) na horských chatách v Alpách, které jsou ve správě některé ze sekcí Alpenvereinu.
Vratná záloha 2.000 Kč, půjčovné do týdne zdarma, na delší dobu po domluvě.
Klíče doporučujeme rezervovat předem (možno tel. nebo mailem), máme je k dispozici v omezeném množství.
Před vypůjčením nebo rezervací doporučujeme prověřit si, zda je klíč potřeba.
Seznam chat najdete na http://www.alpenverein.cz/chaty/.

HOROLEZECKÉ VESNIČKY – SLEVY PŘI UBYTOVÁNÍ

Každý člen OEAV může využívat slevy při ubytování ve 100 ubytovacích zařízeních různých kategorií (chaty, pensiony, …) ve 20 lokalitách a obcích v celém Rakousku. Jedná se o lokality, které jsou součástí projektu rakouského Alpenvereinu nazvaného Horolezecké vesničky – Bergsteigerdörfer. Po předložení platného průkazu získá každý člen AV slevu za ubytování se snídaní ve výši 10 %. Seznam vesniček najdete http://www.bergsteigerdoerfer.at/
Více také v příloze časopisu lidé&HORY č.2/2014 (vychází 1.4.2014).

SLEVY V PRODEJNÍ SÍTI SPORT200 V RAKOUSKU

Každý člen OEAV získává při nákupu v kteréholiv prodejně outdoorového vybavení v celém Rakousku po předložení platného průkazu slevu ve výši 10 %. Seznamy prodejen SPORT2000 jsou uvedeny na www.sport2000.at

PRODEJNY CONRAD V RAKOUSKU

Každý člen rakouského Alpenvereinu má možnost nakupovat na e-shopu největšího rakouského prodejce technického vybavení pro alpinisty, milovníky kol, geocoachingu a volnočasových aktivit, kterým je CONRAD. Objednáte-li si zboží nebo výrobek přes e-shop této firmy a zaregistrujete se na www.conrad.at, dostanete zásilku a nemusíte přitom platit poštovné – při každé objednávce uspoříte tedy € 5,95. On-line shop Conrad je na www.conrad.at.

VÝŠKOVÁ TERAPIE A TRÉNINK

Členové OEAV získávají rovněž slevu ve výši 15 % při lékařských pobytech ve všech zařízeních Hypoxia Medical Center v celém Rakousku. Slevu při léčebných pobytech můžete využívat např. při
- přípravě na expedice, treky a túry ve vysokohorském prostředí
- ozdravných procedurách v klimatizovaných komorách při bronchitických a astmatických problémech
- tréninku v komorách imitujících pobyty ve vysokohorském prostředí – nabídka platí pro atlety, triatlonisty, běžce dálkových tratí i alpinisty
Více na www.hypoxia.at.

registrace
mapy OEAV

v prodeji v CK ALPY - asistenční služby motoristům, sleva 1 Kč/l na pohonné hmoty a další výhody
číslo 2/2014 vyšlo v úterý 1.4.
zboží předních světových výrobců s logem a motivem Alpenvereinu na našem e-shopu
detailní informace o rozsáhlém projektu rakouského Alpenvereinu
CK ALPY nabízí širokou nabídku hotelů, pensionů a apartmánů v celém Rakousku a v severní Itálii