Soutěž získejte nového člena do řad Alpenvereinu

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2014

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD OEAV bude pokračovat pro české členy OEAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2014. Soutěž na rok 2014 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2014. Partnerem OEAV pro tuto soutěž je řetězec rakouských obchodních prodejen SPORT2000 a rakouský prodejce technického vybavení pro outdoor CONRAD.

Podmínky soutěže na rok 2014 jsou následující:

Za získání 1 nového člena do řad OEAV získáte zdarma jednu mapu AV alpských oblastí (nikoliv expediční mapu) + šek v hodnotě 15,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 5 nových členů do řad OEAV získáte kupon v hodnotě 60,- EURO pro nákup v prodejnách SPORT2000 v Rakousku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 10 nových členů do řad OEAV získáte kupon v hodnotě 140,- EURO pro nákup v prodejnách SPORT2000 v Rakousku + šek v hodnotě 50,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Další podmínky soutěže:

Každý stávající člen AV (ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok), který získá jednoho nebo dva nebo tři nové členy do řad OEAV obdrží jednu nebo dvě nebo tři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000 nebo 1:50000.

Jeden soutěžící člen může dohromady uplatňovat jednu cenu za získání 10 nových členů, jednu cenu za získání 5 nových členů a max. čtyři ceny za získání jednoho nového člena tj. max. 4 mapy.
Uplatňovat požadavek na mapu lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy OEAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

Několik málo poznámek ke způsobu uplatňování výher. Při osobním přihlášení a úhradě členství za nového člena přímo v centrále OEAV - ALPY, Praha 5, Štefánikova 63 je možný osobní odběr zvolené mapy v naší prodejně MAPIS. Budete-li uplatňovat mapu za získání nového člena zasláním vyplněného formuláře poštou, uveďte ve vlastním zájmu dvě mapy (do závorky tu druhou zvolenou) - může se stát, že prvá zvolená mapa není momentálně ve skladu a dovoz trvá často i 6 týdnů. Pokud budete trvat pouze na jediném zvoleném titulu pak počítejte laskavě s časovou prodlevou dodávky v délce 2 - 3 týdnů. Dodání odměn za získání 5-ti nebo 10-ti nových členů v roce 2012 bude prováděno tak jako dosud z Prahy poštou na vaše adresy.

Poznámka - u naší sekce (č. 608 - Praha-Innsbruck) lze uplatňovat prémie (mapy, šeky) pouze za členy, kteří jsou v naší sekci. Stávající i noví členové tedy musí mit uhrazeny poplatky na aktuální rok u naší sekce.

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2013

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD OEAV bude pokračovat pro české členy OEAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2013. Soutěž na rok 2013 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2013. Partnerem OEAV pro tuto soutěž je řetězec rakouských obchodních prodejen SPORT2000.

Podmínky soutěže na rok 2013 jsou následující:

Každý stávající člen AV (ten, kdo byl členem Alpenvereinu již min. 1 rok), který získá jednoho nebo dva nebo tři nové členy do řad OEAV obdrží jednu nebo dvě nebo tři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000. Prémií za získání 5 nových členů do našich řad bude šek na nákup sportovního zboží v prodejnách SPORT 2000 v Rakousku v hodnotě 60 €. Prémií za získání 10 nových členů do našich řad bude šek na nákup sportovního zboží v prodejnách SPORT 2000 v Rakousku v hodnotě 140 €. V přípravě je i varianta, že šeky na nákup sportovního zboží za získání nových členů do řad Alpenvereinu bude v blízké budoucnosti možné uplatnit i v prodejní síti SPORT 2000 v Česku. Pokud se tuto dohodu podaří realizovat, budeme o této skutečnosti všechny naše členy informovat.

Každý stávající člen AV (ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok), který získá jednoho nebo dva nebo tři nové členy do řad OEAV obdrží jednu nebo dvě nebo tři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000. Prémií za získání 5 nových členů do našich řad bude šek na nákup sportovního zboží v prodejnách SPORT 2000 v Rakousku v hodnotě 60 €. Prémií za získání 10 nových členů do našich řad bude šek na nákup sportovního zboží v prodejnách SPORT 2000 v Rakousku v hodnotě 140 €.

Jeden soutěžící člen může dohromady uplatňovat jednu cenu za získání 10 nových členů, jednu cenu za získání 5 nových členů a ceny ve formě map za získání max. čtyř nových členů (tedy max. 4 mapy).

Uplatňovat požadavek na mapu lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy OEAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

Aktualizovaný soutěžní formulář je uveden v katalogu ALPSKÝ KLUB - ALPENVEREIN 2013 na straně 8.

registrace
mapy OEAV

v prodeji v CK ALPY - asistenční služby motoristům, sleva 1 Kč/l na pohonné hmoty a další výhody
číslo 2/2014 vyšlo v úterý 1.4.
zboží předních světových výrobců s logem a motivem Alpenvereinu na našem e-shopu
detailní informace o rozsáhlém projektu rakouského Alpenvereinu
CK ALPY nabízí širokou nabídku hotelů, pensionů a apartmánů v celém Rakousku a v severní Itálii