Soutěž získejte nového člena do řad Alpenvereinu

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2016

Řetězec sportovních prodejen SPORTLER je od 1. 1. 2015 partnerem ÖAV při soutěži Získejte nového člena do řad ÖAV. Jedná se o jednoho z největších prodejců outdoorového a sportovního vybavení v Rakousku (Tyrolsko a Vorarlbersko) a v Jižním Tyrolsku. Šeky (Gutschein) mohou být v prodejnách SPORTLER uplatněny i při nákupu na e-shopu. Seznam prodejen najdete na http://www.sportler.com/.

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD ÖAV bude pokračovat pro české členy OEAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2016. Soutěž na rok 2016 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2016. Partnerem ÖAV pro tuto soutěž je řetězec obchodních prodejen SPORTLER a rakouský prodejce technického vybavení pro outdoor CONRAD.

Podmínky soutěže na rok 2016 jsou následující:

Za získání 1 nového člena do řad AV získáte zdarma jednu mapu AV alpských oblastí (nikoliv expediční mapu) + šek v hodnotě 15,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 5 nových členů do řad AV získáte kupon v hodnotě 60,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 10 nových členů do řad AV získáte kupon v hodnotě 140,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Další podmínky soutěže:

Každý stávající člen AV (ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok), který získá jednoho až čtyři členy do řad AV obdrží jednu až čtyři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000 nebo 1:50000.

Jeden soutěžící člen může dohromady uplatňovat jednu cenu za získání 10 nových členů, plus jednu cenu za získání 5 nových členů plus max. čtyři ceny (4 mapy) za získání jednoho nového člena.
Uplatňovat požadavek na mapu lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy OEAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

Několik málo poznámek ke způsobu uplatňování výher. Při osobním přihlášení a úhradě členství za nového člena přímo v centrále Alpenverein.cz - ALPY, Praha 5, Štefánikova 63 je možný osobní odběr zvolené mapy v naší prodejně MAPIS. Budete-li uplatňovat mapu za získání nového člena zasláním vyplněného formuláře poštou, uveďte ve vlastním zájmu dvě mapy (do závorky tu druhou zvolenou) - může se stát, že prvá zvolená mapa není momentálně ve skladu a dovoz trvá často i 6 týdnů. Pokud budete trvat pouze na jediném zvoleném titulu pak počítejte laskavě s časovou prodlevou dodávky v délce 2 - 3 týdnů. Dodání odměn za získání 5-ti nebo 10-ti nových členů v roce 2015 bude prováděno tak jako dosud z Prahy poštou na vaše adresy.

Poznámka - u naší sekce (č. 608 - Praha-Innsbruck) lze uplatňovat prémie (mapy, šeky) pouze za členy, kteří jsou v naší sekci. Stávající i noví členové tedy musí mit uhrazeny poplatky na aktuální rok u naší sekce.

mapy Alpenverein - klad listů

seznam map východní Alpy

seznam map bavorské Alpy

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2015

Řetězec sportovních prodejen SPORTLER je od 1. 1. 2015 novým partnerem ÖAV při soutěži Získejte nového člena do řad ÖAV. Jedná se o jednoho z největších prodejců outdoorového a sportovního vybavení v Rakousku (Tyrolsko a Vorarlbersko) a v Jižním Tyrolsku. Šeky (Gutschein) mohou být v prodejnách SPORTLER uplatněny i při nákupu na e-shopu. Seznam prodejen je na http://www.sportler.com/.

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD ÖAV pokračovat pro české členy OEAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2015. Soutěž na rok 2015 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2015. Partnerem ÖAV pro tuto soutěž je řetězec obchodních prodejen SPORTLER a rakouský prodejce technického vybavení pro outdoor CONRAD.

Podmínky soutěže na rok 2015 jsou následující:

Za získání 10 nových členů do řad AV získáte kupon v hodnotě 140,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 50,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Další podmínky soutěže:

Každý stávající člen AV (ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok), který získá jednoho nebo dva nebo tři nové členy do řad AV obdrží jednu nebo dvě nebo tři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000 nebo 1:50000.

Jeden soutěžící člen může dohromady uplatňovat jednu cenu za získání 10 nových členů, jednu cenu za získání 5 nových členů a max. čtyři ceny za získání jednoho nového člena tj. max. 4 mapy.

mapy Alpenverein - klad listů

seznam map východní Alpy

seznam map bavorské Alpy

od 2. do 31. května 2016 bude v Krajské vědecké knihovně v Liberci instalována výstava Johann Stüdl