Soutěž získejte nového člena do řad Alpenvereinu

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2016

Řetězec sportovních prodejen SPORTLER je od 1. 1. 2015 partnerem ÖAV při soutěži Získejte nového člena do řad ÖAV. Jedná se o jednoho z největších prodejců outdoorového a sportovního vybavení v Rakousku (Tyrolsko a Vorarlbersko) a v Jižním Tyrolsku. Šeky (Gutschein) mohou být v prodejnách SPORTLER uplatněny i při nákupu na e-shopu. Seznam prodejen najdete na http://www.sportler.com/.

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD ÖAV bude pokračovat pro české členy ÖAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2016. Soutěž na rok 2016 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2016. Partnerem ÖAV pro tuto soutěž je řetězec obchodních prodejen SPORTLER a rakouský prodejce technického vybavení pro outdoor CONRAD.

Podmínky soutěže na rok 2016 jsou následující:

Za získání 1 nového člena do řad AV získá stávající člen zdarma jednu mapu AV alpských oblastí (nikoliv expediční mapu) + šek v hodnotě 15,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 5 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 60,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 10 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 140,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Další podmínky soutěže:

Každý stávající člen ÖAV, který má uhrazené členské poplatky na aktuální rok a který získá jednoho až čtyři nové členy do řad ÖAV obdrží jednu až čtyři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000 nebo 1:50000.

Stávající člen je ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok.

Nový člen je ten, kdo nikdy nebyl členem žádné sekce Alpenverein a má uhrazené členství na aktuální rok. Novým členem pro rok 2016 je i ten člen, který si členské poplatky na rok 2016 uhradí v období od 1.9. do 31.12.2015 a získá tak členství na zbytek roku 2015 zdarma.

Jeden soutěžící člen může dohromady uplatňovat jednu cenu za získání 10 nových členů, plus jednu cenu za získání 5 nových členů plus max. čtyři ceny (4 mapy) za získání jednoho nového člena.
Uplatňovat požadavek na mapu lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy ÖAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

Několik málo poznámek ke způsobu uplatňování výher. Při osobním přihlášení a úhradě členství za nového člena přímo v centrále Alpenverein.cz - ALPY, Praha 5, Štefánikova 63 je možný osobní odběr zvolené mapy v naší prodejně MAPIS. Budete-li uplatňovat mapu za získání nového člena zasláním vyplněného formuláře poštou, uveďte ve vlastním zájmu dvě mapy (do závorky tu druhou zvolenou) - může se stát, že prvá zvolená mapa není momentálně ve skladu a dovoz trvá často i 6 týdnů. Pokud budete trvat pouze na jediném zvoleném titulu pak počítejte laskavě s časovou prodlevou dodávky v délce 2 - 3 týdnů. Dodání odměn za získání 5-ti nebo 10-ti nových členů v roce 2015 bude prováděno tak jako dosud z Prahy poštou na vaše adresy.

Poznámka - u naší sekce (č. 608 - Praha-Innsbruck) lze uplatňovat prémie (mapy, šeky) pouze za členy, kteří jsou v naší sekci. Stávající i noví členové tedy musí mit uhrazeny poplatky na aktuální rok u naší sekce.

mapy Alpenverein - klad listů

seznam map východní Alpy

seznam map bavorské Alpy

východní Tyrolsko je ráj pro alpinisty a horolezce