Soutěž získejte nového člena do řad Alpenvereinu

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2017

Řetězec sportovních prodejen SPORTLER je partnerem ÖAV při soutěži Získejte nového člena do řad ÖAV. Jedná se o jednoho z největších prodejců outdoorového a sportovního vybavení v Rakousku (Tyrolsko a Vorarlbersko) a v Jižním Tyrolsku. Šeky (Gutschein) mohou být v prodejnách SPORTLER uplatněny i při nákupu na e-shopu. Seznam prodejen najdete na http://www.sportler.com/.

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD ÖAV pokračuje pro české členy ÖAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2017. Soutěž na rok 2017 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2017. Partnerem ÖAV pro tuto soutěž je řetězec obchodních prodejen SPORTLER a rakouský prodejce technického vybavení pro outdoor CONRAD.

Podmínky soutěže na rok 2017 jsou následující:

Za získání 1 nového člena do řad AV získá stávající člen zdarma jednu mapu AV alpských oblastí (nikoliv expediční mapu) + šek v hodnotě 15,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 5 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 60,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 10 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 140,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Další podmínky soutěže:

Každý stávající člen ÖAV, který má uhrazené členské poplatky na aktuální rok a který získá jednoho až čtyři nové členy do řad ÖAV obdrží jednu až čtyři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000 nebo 1:50000.

Stávající člen je ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok.

Nový člen je ten, kdo nikdy nebyl členem žádné sekce Alpenverein a má uhrazené členství na aktuální rok. Novým členem pro rok 2017 je i ten člen, který si členské poplatky na rok 2017 uhradí v období od 1.9. do 31.12.2016 a získá tak členství na zbytek roku 2016 zdarma.

Jeden soutěžící člen může dohromady uplatňovat jednu cenu za získání 10 nových členů, plus jednu cenu za získání 5 nových členů plus max. čtyři ceny (4 mapy) za získání jednoho nového člena.
Uplatňovat požadavek na mapu lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy ÖAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

Jak získat mapu nebo šek:

1. osobně - zastavte se v centrále Alpenverein.cz - ALPY, Praha 5, Štefánikova 63, formulář vyplníte na místě, mapu (mapy vč. šeků Conrad) si vyzvedenete v sousední prodejně MAPIS (můžete hned nebo jindy, nejpozději však do 31.10.)
2. na dálku - pošlete poštou nebo mailem vyplněný formulář, mapu (mapy vč. šeků Conrad) pošleme poštou doporučeně

Šeky na nákup v prodejnách SPORTLER nevydáváme na počkání, ale posíláme poštou za 1-2 měsíce.

Poznámka - u naší sekce (č. 608 - Praha-Innsbruck) lze uplatňovat prémie (mapy, šeky) pouze za členy, kteří jsou v naší sekci. Stávající i noví členové tedy musí mit uhrazeny poplatky na aktuální rok u naší sekce.

mapy Alpenverein - klad listů

seznam map východní Alpy

seznam map bavorské Alpy

vyhrajte s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
od 1.3.2017 došlo ke změně cen u tarifu "Svět nad 6000 m"
počet členů Rakouského Alpenvereinu se zvýšil i v roce 2016, celkem na 521 575 členů
Zveme vás na veletrh Regiontour na stánek KČT (pavilon P, stánek č. 121). V pátek 20. 1. 2017 od 16.00 hod zde proběhne autogramiáda a dvouhodinové show Radka Jaroše, zároveň bude představen nový časopis TURISTA.