Soutěž získejte nového člena do řad Alpenvereinu

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2017

Řetězec sportovních prodejen SPORTLER je partnerem ÖAV při soutěži Získejte nového člena do řad ÖAV. Jedná se o jednoho z největších prodejců outdoorového a sportovního vybavení v Rakousku (Tyrolsko a Vorarlbersko) a v Jižním Tyrolsku. Šeky (Gutschein) mohou být v prodejnách SPORTLER uplatněny i při nákupu na e-shopu. Seznam prodejen najdete na http://www.sportler.com/.

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD ÖAV pokračuje pro české členy ÖAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2017. Soutěž na rok 2017 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2017. Partnerem ÖAV pro tuto soutěž je řetězec obchodních prodejen SPORTLER a rakouský prodejce technického vybavení pro outdoor CONRAD.

Podmínky soutěže na rok 2017 jsou následující:

Za získání 1 nového člena do řad AV získá stávající člen zdarma jednu mapu AV alpských oblastí (nikoliv expediční mapu) + šek v hodnotě 15,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 5 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 60,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 10 nových členů do řad AV získá stávající člen kupon v hodnotě 140,- EURO pro nákup v prodejnách SPORTLER v Rakousku a Jižním Tyrolsku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Další podmínky soutěže:

Každý stávající člen ÖAV, který má uhrazené členské poplatky na aktuální rok a který získá jednoho až čtyři nové členy do řad ÖAV obdrží jednu až čtyři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000 nebo 1:50000.

Stávající člen je ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok.

Nový člen je ten, kdo nikdy nebyl členem žádné sekce Alpenverein a má uhrazené členství na aktuální rok. Novým členem pro rok 2017 je i ten člen, který si členské poplatky na rok 2017 uhradí v období od 1.9. do 31.12.2016 a získá tak členství na zbytek roku 2016 zdarma.

Jeden soutěžící člen může dohromady uplatňovat jednu cenu za získání 10 nových členů, plus jednu cenu za získání 5 nových členů plus max. čtyři ceny (4 mapy) za získání jednoho nového člena.
Uplatňovat požadavek na mapu lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy ÖAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

Jak získat mapu nebo šek:

1. osobně - zastavte se v centrále Alpenverein.cz - ALPY, Praha 5, Štefánikova 63, formulář vyplníte na místě, mapu (mapy vč. šeků Conrad) si vyzvedenete v sousední prodejně MAPIS (můžete hned nebo jindy, nejpozději však do 31.10.)
2. na dálku - pošlete poštou nebo mailem vyplněný formulář, mapu (mapy vč. šeků Conrad) pošleme poštou doporučeně

Šeky na nákup v prodejnách SPORTLER nevydáváme na počkání, ale posíláme poštou za 1-2 měsíce.

Poznámka - u naší sekce (č. 608 - Praha-Innsbruck) lze uplatňovat prémie (mapy, šeky) pouze za členy, kteří jsou v naší sekci. Stávající i noví členové tedy musí mit uhrazeny poplatky na aktuální rok u naší sekce.

mapy Alpenverein - klad listů

seznam map východní Alpy

seznam map bavorské Alpy

na webu MFA byl zveřejněn nabitý program
nový web, on-line rezervace vstupenek se slevou, finální program již brzy ...
ceny na rok 2018, akce pro nové členy od 1.9.2017
David Lama, Peter Habeler, filmové premiéry, odborný kongres...
Ve středu 21. června 2017 se v hotelu Petr v Praze 5 uskutečnilo slavnostní shromáždění nově vzniklého Českého odboru Slovinského planinského družstva 2017.