Soutěž získejte nového člena do řad Alpenvereinu

VYHLÁŠENÍ SOUTĚŽE NA ROK 2014

Soutěž ZÍSKEJTE NOVÉHO ČLENA DO ŘAD OEAV bude pokračovat pro české členy OEAV sekce Praha - Innsbruck i v roce 2014. Soutěž na rok 2014 je pro naše členy opět vyhlášena pro období od 1.1. do 31.10.2014. Partnerem OEAV pro tuto soutěž je řetězec rakouských obchodních prodejen SPORT2000 a rakouský prodejce technického vybavení pro outdoor CONRAD.

Podmínky soutěže na rok 2014 jsou následující:

Za získání 1 nového člena do řad OEAV získáte zdarma jednu mapu AV alpských oblastí (nikoliv expediční mapu) + šek v hodnotě 15,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 5 nových členů do řad OEAV získáte kupon v hodnotě 60,- EURO pro nákup v prodejnách SPORT2000 v Rakousku + šek v hodnotě 25,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Za získání 10 nových členů do řad OEAV získáte kupon v hodnotě 140,- EURO pro nákup v prodejnách SPORT2000 v Rakousku + šek v hodnotě 50,- EURO pro nákup v prodejní síti CONRAD v Rakousku.

Další podmínky soutěže:

Každý stávající člen AV (ten, kdo byl členem Alpenvereinu již minimálně jeden rok), který získá jednoho nebo dva nebo tři nové členy do řad OEAV obdrží jednu nebo dvě nebo tři mapy AV alpských oblastí v měřítku 1:25000 nebo 1:50000.

Jeden soutěžící člen může dohromady uplatňovat jednu cenu za získání 10 nových členů, jednu cenu za získání 5 nových členů a max. čtyři ceny za získání jednoho nového člena tj. max. 4 mapy.
Uplatňovat požadavek na mapu lze pouze za nové platící členy. Odměnu nelze požadovat za děti/studenty, kteří se stali členy OEAV v rámci rodinného členství, tj. za členství nezaplatili.

Několik málo poznámek ke způsobu uplatňování výher. Při osobním přihlášení a úhradě členství za nového člena přímo v centrále OEAV - ALPY, Praha 5, Štefánikova 63 je možný osobní odběr zvolené mapy v naší prodejně MAPIS. Budete-li uplatňovat mapu za získání nového člena zasláním vyplněného formuláře poštou, uveďte ve vlastním zájmu dvě mapy (do závorky tu druhou zvolenou) - může se stát, že prvá zvolená mapa není momentálně ve skladu a dovoz trvá často i 6 týdnů. Pokud budete trvat pouze na jediném zvoleném titulu pak počítejte laskavě s časovou prodlevou dodávky v délce 2 - 3 týdnů. Dodání odměn za získání 5-ti nebo 10-ti nových členů v roce 2012 bude prováděno tak jako dosud z Prahy poštou na vaše adresy.

Poznámka - u naší sekce (č. 608 - Praha-Innsbruck) lze uplatňovat prémie (mapy, šeky) pouze za členy, kteří jsou v naší sekci. Stávající i noví členové tedy musí mit uhrazeny poplatky na aktuální rok u naší sekce.

mapy Alpenverein - klad listů

seznam map východní Alpy

seznam map bavorské Alpy

registrace
mapy OEAV

prodloužený pod Grossglocknerem, ledovcový kurz, výstup na vrchol s horskými vůdci, 4. - 6.9.
5. - 7. prosinec 2014, nová tvář Festivalu – tradiční mezinárodní akce bude rozšířena o nové myšlenky a projekty.
rakouský Alpenverein má od května 2014 nové logo
v prodeji v CK ALPY - asistenční služby motoristům, sleva 1 Kč/l na pohonné hmoty a další výhody

všichni držitelé karet ISIC a ALIVE se mohou do rakouského Alpenvereinu zaregistrovat na stránkách www.isic.cz