POJISTNÁ UDÁLOST, KTERÁ SE STANE NA ÚZEMÍ ČR

Pokud se členovi AV stane úraz na území ČR a postižený je zaměstnán nebo je řádný student tj. platí zákonné zdravotní pojištění, je úraz vyřizován a likvidován po linii zákonné zdravotní pojišťovny - při úrazu se předkládá průkaz pojištěnce (VZP, OZP, ....). Pokud by postižený člen AV při úrazu v ČR neměl zákonné zdravotní pojištění, pak likvidace výdajů za lékařské výkony nebo za pobyt v nemocnici může proběhnout po linii AV.
Dojde-li při úrazu člena AV v ČR k poškození zdraví s následkem trvalé invalidity a pokud má tento poškozený člen AV připojištění trvalé invalidity, pak uplatní toto připojištění v plném rozsahu. Totéž platí pro pojištění zákonné odpovědnosti i právní ochrany.

registrace

za účelem získání finančních prostředků na zajištění obnovy a pomoci pro oblasti v Nepálu postižené zemětřesením v roce 2015
Ve dnech 23. - 26. 7. 2015 se v malebné slovinské obci Jezersko pod severními stěnami Kamnických a Savinjských Alp uskuteční významná mezinárodní akce – oslavy 115 let otevření chaty Češka koča.
výstup na nejvyšší horu Rakouska (normálka nebo Stüdlgrat) a ledovcový kurz s horskými vůdci, 3. - 5.9.