POJISTNÁ UDÁLOST, KTERÁ SE STANE NA ÚZEMÍ ČR

Pokud se členovi AV stane úraz na území ČR a postižený je zaměstnán nebo je řádný student tj. platí zákonné zdravotní pojištění, je úraz vyřizován a likvidován po linii zákonné zdravotní pojišťovny - při úrazu se předkládá průkaz pojištěnce (VZP, OZP, ....). Pokud by postižený člen AV při úrazu v ČR neměl zákonné zdravotní pojištění, pak likvidace výdajů za lékařské výkony nebo za pobyt v nemocnici může proběhnout po linii AV.
Dojde-li při úrazu člena AV v ČR k poškození zdraví s následkem trvalé invalidity a pokud má tento poškozený člen AV připojištění trvalé invalidity, pak uplatní toto připojištění v plném rozsahu. Totéž platí pro pojištění zákonné odpovědnosti i právní ochrany.

Zveme vás na veletrh Regiontour na stánek KČT (pavilon P, stánek č. 121). V pátek 20. 1. 2017 od 16.00 hod zde proběhne autogramiáda a dvouhodinové show Radka Jaroše, zároveň bude představen nový časopis TURISTA.
Britský spisovatel a filmař Mick Conefrey navštíví koncem ledna Českou republiku, aby prezentoval knihu Duchové K2, kterou v českém překladu vydalo Nakladatelství JOTA
pro členy KČT i ALPENVEREIN.CZ