POJISTNÁ UDÁLOST, KTERÁ SE STANE NA ÚZEMÍ ČR

Pokud se členovi AV stane úraz na území ČR a postižený je zaměstnán nebo je řádný student tj. platí zákonné zdravotní pojištění, je úraz vyřizován a likvidován po linii zákonné zdravotní pojišťovny - při úrazu se předkládá průkaz pojištěnce (VZP, OZP, ....). Pokud by postižený člen AV při úrazu v ČR neměl zákonné zdravotní pojištění, pak likvidace výdajů za lékařské výkony nebo za pobyt v nemocnici může proběhnout po linii AV.
Dojde-li při úrazu člena AV v ČR k poškození zdraví s následkem trvalé invalidity a pokud má tento poškozený člen AV připojištění trvalé invalidity, pak uplatní toto připojištění v plném rozsahu. Totéž platí pro pojištění zákonné odpovědnosti i právní ochrany.

vyhrajte s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
od 1.3.2017 došlo ke změně cen u tarifu "Svět nad 6000 m"
počet členů Rakouského Alpenvereinu se zvýšil i v roce 2016, celkem na 521 575 členů
Zveme vás na veletrh Regiontour na stánek KČT (pavilon P, stánek č. 121). V pátek 20. 1. 2017 od 16.00 hod zde proběhne autogramiáda a dvouhodinové show Radka Jaroše, zároveň bude představen nový časopis TURISTA.