Alpský klub - kurzy a kempy v roce 2016

Všechny akce jsou rozděleny na
KLUBOVÉ AKCE (tzv. KEMPY)
KURZY

ZÁKLADNÍ INFORMACE O KURZECH A KLUBOVÝCH AKCÍCH

Předkládané kurzy a kempy jsou pojaty jako akce vzdělávacího charakteru a jsou určeny pro všechny ty zájemce, kteří si chtějí osvojit nebo prohloubit teoretické a praktické znalosti a dovednosti v jednotlivých alpinistických disciplínách. Všechny se uskuteční pod vedením českých instruktorů Alpenvereinu nebo českých a rakouských horských vůdců s licencí UIAGM. Ti všichni jsou zárukou odborné kvality kurzů a bezpečnosti přihlášených účastníků.
Počet účastníků u kurzů se pohybuje od 1 do 8 osob podle typu aktivity i podle obtížnosti a je uveden u každého kurzu. U klubových akcí s časopisem lidé&HORY je vždy zajištěn větší počet vůdců nebo instruktorů, počet účastníků u těchto akcí zpravidla není omezen.

DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO VŠECHNY ZÁJEMCE

Pro všechny vypsané typy kurzů je možné domluvit i jiný termín než je termín vypsaný v našich programech.

Partneři Alpského Klubu Alpenverein Praha

26. - 29.5.2016 - poslední volná místa
Čtyřdenní přechod vápencového pohoří Karwendel, termíny 23. - 26.6. a 15. - 19.9., stále máme volná místa
od 2. do 31. května 2016 bude v Krajské vědecké knihovně v Liberci instalována výstava Johann Stüdl