Alpský klub - kurzy a kempy v roce 2016

Všechny akce jsou rozděleny na
KLUBOVÉ AKCE (tzv. KEMPY)
KURZY

ZÁKLADNÍ INFORMACE O KURZECH A KLUBOVÝCH AKCÍCH

Předkládané kurzy a kempy jsou pojaty jako akce vzdělávacího charakteru a jsou určeny pro všechny ty zájemce, kteří si chtějí osvojit nebo prohloubit teoretické a praktické znalosti a dovednosti v jednotlivých alpinistických disciplínách. Všechny se uskuteční pod vedením českých instruktorů Alpenvereinu nebo českých a rakouských horských vůdců s licencí UIAGM. Ti všichni jsou zárukou odborné kvality kurzů a bezpečnosti přihlášených účastníků.
Počet účastníků u kurzů se pohybuje od 1 do 8 osob podle typu aktivity i podle obtížnosti a je uveden u každého kurzu. U klubových akcí s časopisem lidé&HORY je vždy zajištěn větší počet vůdců nebo instruktorů, počet účastníků u těchto akcí zpravidla není omezen.

DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO VŠECHNY ZÁJEMCE

Pro všechny vypsané typy kurzů je možné domluvit i jiný termín než je termín vypsaný v našich programech.

Partneři Alpského Klubu Alpenverein Praha

Lavina pod vrcholem Geier nad známým tyrolským střediskem Wattens zasáhla v sobotu 6. 2. 2016 dvacet českých skialpinistů...
zjednodušení vyplňování registračního formuláře pro stávající členy
počet členů Rakouského Alpenvereinu překročil v roce 2015 rekordní hranici 500 000 členů