Alpský klub - kurzy a kempy v roce 2018

Všechny akce jsou rozděleny na
KLUBOVÉ AKCE (tzv. KEMPY)
KURZY

ZÁKLADNÍ INFORMACE O KURZECH A KLUBOVÝCH AKCÍCH

Předkládané kurzy a kempy jsou pojaty jako akce vzdělávacího charakteru a jsou určeny pro všechny ty zájemce, kteří si chtějí osvojit nebo prohloubit teoretické a praktické znalosti a dovednosti v jednotlivých alpinistických disciplínách. Všechny se uskuteční pod vedením českých instruktorů Alpenvereinu nebo českých a rakouských horských vůdců s licencí UIAGM. Ti všichni jsou zárukou odborné kvality kurzů a bezpečnosti přihlášených účastníků.
Počet účastníků u kurzů se pohybuje od 1 do 8 osob podle typu aktivity i podle obtížnosti a je uveden u každého kurzu. U klubových akcí s časopisem lidé&HORY je vždy zajištěn větší počet vůdců nebo instruktorů, počet účastníků u těchto akcí zpravidla není omezen.

DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO VŠECHNY ZÁJEMCE

Pro všechny vypsané typy kurzů je možné domluvit i jiný termín než je termín vypsaný v našich programech.

Partneři Alpského Klubu Alpenverein Praha

na webu MFA byl zveřejněn nabitý program
nový web, on-line rezervace vstupenek se slevou, finální program již brzy ...
ceny na rok 2018, akce pro nové členy od 1.9.2017
David Lama, Peter Habeler, filmové premiéry, odborný kongres...
Ve středu 21. června 2017 se v hotelu Petr v Praze 5 uskutečnilo slavnostní shromáždění nově vzniklého Českého odboru Slovinského planinského družstva 2017.