Alpský klub - kurzy a kempy v roce 2016

Všechny akce jsou rozděleny na
KLUBOVÉ AKCE (tzv. KEMPY)
KURZY

ZÁKLADNÍ INFORMACE O KURZECH A KLUBOVÝCH AKCÍCH

Předkládané kurzy a kempy jsou pojaty jako akce vzdělávacího charakteru a jsou určeny pro všechny ty zájemce, kteří si chtějí osvojit nebo prohloubit teoretické a praktické znalosti a dovednosti v jednotlivých alpinistických disciplínách. Všechny se uskuteční pod vedením českých instruktorů Alpenvereinu nebo českých a rakouských horských vůdců s licencí UIAGM. Ti všichni jsou zárukou odborné kvality kurzů a bezpečnosti přihlášených účastníků.
Počet účastníků u kurzů se pohybuje od 1 do 8 osob podle typu aktivity i podle obtížnosti a je uveden u každého kurzu. U klubových akcí s časopisem lidé&HORY je vždy zajištěn větší počet vůdců nebo instruktorů, počet účastníků u těchto akcí zpravidla není omezen.

DŮLEŽITÁ INFORMACE PRO VŠECHNY ZÁJEMCE

Pro všechny vypsané typy kurzů je možné domluvit i jiný termín než je termín vypsaný v našich programech.

Partneři Alpského Klubu Alpenverein Praha

Ve středu 21. června 2017 se v hotelu Petr v Praze 5 uskutečnilo slavnostní shromáždění nově vzniklého Českého odboru Slovinského planinského družstva 2017.
s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ o pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
hledá do trvalého pracovního poměru muže nebo ženu se zájmem o aktivity v horách
vyhrajte s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
od 1.3.2017 došlo ke změně cen u tarifu "Svět nad 6000 m"