Vyhlášení výsledků soutěže

Vyhlášení výsledků soutěže:

Dne 12.6.2017 bylo provedeno vyhodnocení výše uvedené soutěže, která probíhala na portálech www.rockpoint.cz, www.alpenverein.cz a www.lideahory.cz od 10.3.2017 do 10.6.2017. O soutěž byl značný zájem.

Výsledky Soutěže:
- v období od 13.3.2017 do 9.6.2017 se soutěže zúčastnilo 874 zájemců, každý z nich odpověděl na tři jednoduché otázky
- správných odpovědí bylo ale pouze 25
- tabulka s 18 vylosovanými je součástí vyhlášených výsledků
- největším kamenem úrazu byla otázka týkající se počtu členů registrovaných v ALPENVEREIN.CZ k 31.12.2016 (správná odpověď je 26 983 členů), hodně nepřesných odpovědí bylo uvedeno i u sídla firmy Rock Point (správně Praha 5 - Radotín, Vrážská 1507), všichni soutěžící ale správně uvedli Linec/Linz jako hlavní město rakouské spolkové země Horní Rakousko.

Všem vylosovaným blahopřejeme k získaným cenám.
Současně děkujeme všem soutěžícím za účast v této soutěži a těm nevylosovaným budeme držet palce při jiné podobné soutěži, kterou připravujeme na druhou polovinu tohoto roku.
Omlouváme se rovněž za malé zpoždění s vyhlášením výsledků, které bylo zaviněno technickou rekonstrukcí serveru společnosti ALPY spol. s r.o.

Předání cen zajistí společnost ALPY spol. s r.o. v nejbližších dnech. Všichni vylosovaní budou osloveni na mailové adresy, které uvedli ve formuláři soutěže. Ceny si soutěžící mohou vyzvednout osobně v sídle společnosti ALPY, ceny mohou být po dohodě rovněž zaslány poštou na adresu výherce.

VÝHERCI SOUTĚŽE
ceny pro vylosované: jméno: příjmení:
poukaz pro 2 osoby Pyhrn-Priel 540 € Roman Chládek
poukaz pro 2 osoby Mondsee Radka Žabková
poukaz pro 2 osoby Ennstal&Steyertal 400 € Jaroslava Kulišťáková
brýle Julbo Breeze Jan Tlustý
členství AV2017 Lukáš Čmehíl
členství AV2017 Martina Činková
členství AV2017 Marcela Dudová
členství AV2017 Jakub Vykouk
členství AV2017 Jiří Hadámek
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Jiří Brabec
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Alica Plešková
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Martin Straka
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Tereza Šimečková
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Petra Brázdová
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Martin Nagy
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Jan Motka
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Miroslav Kulišťák
Předplatné lidé&HORY ročník 2017 Lena Lišková

ve dnech 1.7. - 16.7. bude kancelář CK ALPY z důvodu rekonstrukce uzavřena
Ve středu 21. června 2017 se v hotelu Petr v Praze 5 uskutečnilo slavnostní shromáždění nově vzniklého Českého odboru Slovinského planinského družstva 2017.
s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ o pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
hledá do trvalého pracovního poměru muže nebo ženu se zájmem o aktivity v horách
vyhrajte s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY