Soutěž s Rock Pointem o hodnotné ceny

Horní Rakousko, horský svět plný zážitků na vás čeká právě v letošní letní sezoně.

Vše o aktivní dovolené v Horním Rakousku včetně Slevového kuponu ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point najdete v informační brožuře HORNÍ RAKOUSKO - horský svět plný zážitků. Brožuru získáte od 15. března 2017 v obchodech Rock Point, nebo si ji můžete stáhnout v elektronické podobě zde (cca 5 MB), nebo také na stránkách www.rockpoint.cz, www.alpenverein.cz nebo na www.lideahory.cz. Stejné informace včetně Slevového kuponu najdete i v časopise lidé&HORY č.2/2017, které vychází 13. 4. 2017.

Informační brožura HORNÍ RAKOUSKO

Tipy na aktivní dovolenou v horských oblastech Horního Rakouska, u jezer v Solné komoře, v oblasti Pyhrn-Priel, v Národním parku Kalkalpen i v oblasti Ennstal jsou náplní informační brožury formátu A4 o rozsahu 16 stran. Součástí brožury je i Slevový kupon Rock Point ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point v celé republice.

Soutěž o hodnotné ceny

Odpovězte na tři jednoduché otázky a vyhrajte 18 hodnotných cen:
- 3 prodloužené víkendové pobyty v Horním Rakousku (pobyt u Mondsee pro 2 osoby s feratou Drachenwand, pobyt v oblasti Pyhrn-Priel pro 2 osoby a pobyt v oblasti Ennstal pro 2 osoby s programem Lezení pro začátečníky)
- velmi kvalitní brýle Julbo Breeze
- pět členství v Alpenvereinu 2017
- a devět předplatných časopisu lidé&HORY ročník 2017.

Soutěž začíná v březnu a potrvá do konce května 2017, vyhlášení správných odpovědí a vylosování šťastných výherců bude provedeno 10. června 2017 na všech partnerských web-stránkách.

Soutěžní otázky najdete zde

Informační brožura HORNÍ RAKOUSKO

Ve středu 21. června 2017 se v hotelu Petr v Praze 5 uskutečnilo slavnostní shromáždění nově vzniklého Českého odboru Slovinského planinského družstva 2017.
s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ o pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
hledá do trvalého pracovního poměru muže nebo ženu se zájmem o aktivity v horách
vyhrajte s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
od 1.3.2017 došlo ke změně cen u tarifu "Svět nad 6000 m"