Soutěž s Rock Pointem o hodnotné ceny

Horní Rakousko, horský svět plný zážitků na vás čeká právě v letošní letní sezoně.

Vše o aktivní dovolené v Horním Rakousku včetně Slevového kuponu ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point najdete v informační brožuře HORNÍ RAKOUSKO - horský svět plný zážitků. Brožuru získáte od 15. března 2017 v obchodech Rock Point, nebo si ji můžete stáhnout v elektronické podobě zde (cca 5 MB), nebo také na stránkách www.rockpoint.cz, www.alpenverein.cz nebo na www.lideahory.cz. Stejné informace včetně Slevového kuponu najdete i v časopise lidé&HORY č.2/2017, které vychází 13. 4. 2017.

Informační brožura HORNÍ RAKOUSKO

Tipy na aktivní dovolenou v horských oblastech Horního Rakouska, u jezer v Solné komoře, v oblasti Pyhrn-Priel, v Národním parku Kalkalpen i v oblasti Ennstal jsou náplní informační brožury formátu A4 o rozsahu 16 stran. Součástí brožury je i Slevový kupon Rock Point ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point v celé republice.

Soutěž o hodnotné ceny

Odpovězte na tři jednoduché otázky a vyhrajte 18 hodnotných cen:
- 3 prodloužené víkendové pobyty v Horním Rakousku (pobyt u Mondsee pro 2 osoby s feratou Drachenwand, pobyt v oblasti Pyhrn-Priel pro 2 osoby a pobyt v oblasti Ennstal pro 2 osoby s programem Lezení pro začátečníky)
- velmi kvalitní brýle Julbo Breeze
- pět členství v Alpenvereinu 2017
- a devět předplatných časopisu lidé&HORY ročník 2017.

Soutěž začíná v březnu a potrvá do konce května 2017, vyhlášení správných odpovědí a vylosování šťastných výherců bude provedeno 10. června 2017 na všech partnerských web-stránkách.

Soutěžní otázky najdete zde

Informační brožura HORNÍ RAKOUSKO

na webu MFA byl zveřejněn nabitý program
nový web, on-line rezervace vstupenek se slevou, finální program již brzy ...
ceny na rok 2018, akce pro nové členy od 1.9.2017
David Lama, Peter Habeler, filmové premiéry, odborný kongres...
Ve středu 21. června 2017 se v hotelu Petr v Praze 5 uskutečnilo slavnostní shromáždění nově vzniklého Českého odboru Slovinského planinského družstva 2017.