Soutěž s Rock Pointem o hodnotné ceny

Zima v Horním Rakousku - TOP regiony blízko ČR pro vyznavače aktivní zimní dovolené.

Zimní Horní Rakousko - v letošní zimní sezoně na vás čeká mnoho zážitků, jedinečné a perfektně upravované sjezdovky. Účastníky soutěže navíc 20 bezvadných cen.

Vše o jedinečné zimní dovolené v sousedním Horním Rakousku včetně slevového kuponu ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point v celé ČR najdete v informační brožuře ZIMA V HORNÍM RAKOUSKU ZIMA - TOP regiony blízko ČR. Informační brožuru získáte v prodejnách Rock Point od 20. prosince 2017, nebo si ji můžete stáhnout v elektronické podobě zde (cca 7 MB). Stejné informace včetně slevového kuponu najdete i v časopise lidé&HORY č.6/2017, které vychází 12. 12. 2017. Slevový kupón je pouze v tištěné verzi brožury.

Informační brožura HORNÍ RAKOUSKO

Tipy na aktivní dovolenou v horských oblastech Horního Rakouska, u jezer v Solné komoře, v oblasti Pyhrn-Priel, v Národním parku Kalkalpen i v oblasti Ennstal jsou náplní informační brožury formátu A4 o rozsahu 16 stran. Součástí brožury je i Slevový kupon Rock Point ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point v celé republice.

Tipy na perfektní zimní a aktivní dovolenou v horských oblastech Horního Rakouska, v oblasti Pyhrn-Priel a Mühlviertel jsou náplní informační brožury formátu A4 o rozsahu 16 stran. Součástí tištěné brožury je i slevový kupon Rock Point ve výši 15 % na nákup zboží v prodejnách Rock Point v celé republice.

Odpovězte na čtyři jednoduché otázky a vyhrajte 20 hodnotných cen:
- třídenní pobyt v hotelu Lebensquell**** v Bad Zell v oblasti Mühlviertel
- třídenní pobyt v Relax & Wanderhotel Poppengut (2 noci) pro 2 osoby ve dvoulůžkovém pokoji v Hinterstoderu v oblasti Pyhrn-Priel vč. polopenze a částečné masáže
- 3 značkové tašky na lyžařské vybavení FISCHER SKICASE inkl. FISCHER Bandana black/yellow Headwear
- 2 batohy Haglöfs Gira 16l modré od Rock Pointu
- 5 členství v ALPENVEREIN.CZ na rok 2018
- 4 celoročních předplatných na časopis lidé&HORY 2018
- 4 celoročních předplatných na časopis TURISTA ročník 2018

Soutěž začíná 20. prosince 2017 a končí 30. ledna 2018. Vyhlášení správných odpovědí a vylosování šťastných výherců proběhne do 5. února 2018, vyhlášení bude zveřejněno na všech partnerských web-stránkách.

Soutěžní otázky najdete zde

Informační brožura je ke stáhnutí zde (cca 7 MB).

statistiky vývoje členské základny rakouského Alpenvereinu za rok 2017
19 výherců obdrželo hodnotné ceny od partnerů soutěže
spustili jsme nový on-line systém pro objednávky předplatného časopisů lidé&HORY a TURISTA