Členství v ALPENVEREIN.CZ na rok 2018

Členství v Alpenvereinu na rok 2018 a zvýhodnění pro nové členy

ČLENSTVÍ 2018 PRO NOVÉ ČLENY PLATÍ JIŽ OD 1.9.2017

I pro rok 2018 zůstává zachováno zvýhodnění pro nové členy ÖAV tj. pro ty zájemce, kteří se poprvé stanou členy tohoto horského svazu. Platí, že každý nový zájemce o členství na rok 2018 se může stát členem již od 1. 9. 2017 s tím, že veškeré výhody tohoto členství platí již od okamžiku úhrady členských poplatků platných pro rok 2018.

Registrace na rok 2018 bude možná až od 1.9.2017, nikoli dříve. Noví členové, kteří mají zájem o výše uvedenou výhodu, se musí registrovat na rok 2018!

Pozn.:
Akce se týká pouze nových členů, kteří nikdy nebyli členem rakouského Alpenvereinu u žádné sekce. Pokud si nejste jisti, zda máte na zvýhodnění nárok, neváhejte nás kontaktovat.

Více najdete také na www.alpenverein.cz/vyhody-a-bonifikace/.

Členské poplatky na rok 2018

Výše členských poplatků na rok 2018 zůstává stejná, jako v roce 2017. Došlo k úpravě některých kategorií (např. kategorie Senior je nyní až od 65 let.).
Členské příspěvky najdete na www.alpenverein.cz/clenske-prispevky/.

ceny na rok 2018, akce pro nové členy od 1.9.2017
David Lama, Peter Habeler, filmové premiéry, odborný kongres...
Ve středu 21. června 2017 se v hotelu Petr v Praze 5 uskutečnilo slavnostní shromáždění nově vzniklého Českého odboru Slovinského planinského družstva 2017.
s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ o pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
hledá do trvalého pracovního poměru muže nebo ženu se zájmem o aktivity v horách