Autogramiáda Radka Jaroše a premiéra časopisu TURISTA v novém kabátě

V pátek 20. 1. 2017 od 16.00 hod proběhne na veletrhu Regiontour v Brně ve stánku KČT (pavilon P, stánek č. 121) autogramiáda a dvouhodinové show Radka Jaroše. Jediný český alpinista, který získal Korunu Himálaje a je nositelem mnoha ocenění, bude diskutovat se zájemci a odpovídat na otázky na téma výstupy v Himálaji a projekty Koruna Himálaje a Koruna světa. Současně bude podepisovat své knihy, kalendáře, plakáty i další dokumenty. Ve stánku KČT bude po celý den probíhat prodej jeho knih a publikací se slevou 12 %. Zveme všechny přátele turistiky a alpinismu do stánku KČT - využijte příležitost k diskuzi se současnou legendou, která dokázala vystoupit na všech 14 osmitisícovek bez umělého kyslíku jako 15. člověk na světě.

Premiéra časopisu TURISTA ročník 2017.

Při příležitosti tohoto programu bude zájemcům a veřejnosti představen nový časopis TURISTA, který doznal po změně vydavatele výrazné změny.

vyhrajte s ROCK POINTem, ALPENVEREIN.CZ a LIDEAHORY.CZ pobyty v Horním Rakousku, vybavení od Rockpointu, členství v Alpenvereinu a předplatné časopisu lidé&HORY
od 1.3.2017 došlo ke změně cen u tarifu "Svět nad 6000 m"
počet členů Rakouského Alpenvereinu se zvýšil i v roce 2016, celkem na 521 575 členů
Zveme vás na veletrh Regiontour na stánek KČT (pavilon P, stánek č. 121). V pátek 20. 1. 2017 od 16.00 hod zde proběhne autogramiáda a dvouhodinové show Radka Jaroše, zároveň bude představen nový časopis TURISTA.