Autogramiáda Radka Jaroše a premiéra časopisu TURISTA v novém kabátě

V pátek 20. 1. 2017 od 16.00 hod proběhne na veletrhu Regiontour v Brně ve stánku KČT (pavilon P, stánek č. 121) autogramiáda a dvouhodinové show Radka Jaroše. Jediný český alpinista, který získal Korunu Himálaje a je nositelem mnoha ocenění, bude diskutovat se zájemci a odpovídat na otázky na téma výstupy v Himálaji a projekty Koruna Himálaje a Koruna světa. Současně bude podepisovat své knihy, kalendáře, plakáty i další dokumenty. Ve stánku KČT bude po celý den probíhat prodej jeho knih a publikací se slevou 12 %. Zveme všechny přátele turistiky a alpinismu do stánku KČT - využijte příležitost k diskuzi se současnou legendou, která dokázala vystoupit na všech 14 osmitisícovek bez umělého kyslíku jako 15. člověk na světě.

Premiéra časopisu TURISTA ročník 2017.

Při příležitosti tohoto programu bude zájemcům a veřejnosti představen nový časopis TURISTA, který doznal po změně vydavatele výrazné změny.

na webu MFA byl zveřejněn nabitý program
nový web, on-line rezervace vstupenek se slevou, finální program již brzy ...
ceny na rok 2018, akce pro nové členy od 1.9.2017
David Lama, Peter Habeler, filmové premiéry, odborný kongres...
Ve středu 21. června 2017 se v hotelu Petr v Praze 5 uskutečnilo slavnostní shromáždění nově vzniklého Českého odboru Slovinského planinského družstva 2017.